VITABIOTICS Menopace tablete A30

21,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Napredna formula za žene u menopauzi.

  • Vitaminska i mineralna formula sadrži 21 aktivnu tvar, plus sojin ekstrakt izoflavona
  • Proizveden prema visokoj kvaliteti dobre proizvođačke prakse.

Opis

Prehrambena ravnoteža tijekom i nakon menopauze

Optimalna ishrana je važna tijekom i nakon menopauze. Menopace je efikasan jednodnevni dodatak 22 hranjiva sastojka koja su znanstveno formulirana za vrijeme i nakon ovog razdoblja promjena.

Regulacija hormona

Tijekom menopauze može se mijenjati razina određenih hormona. Menopace sadrži vitamin B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti. Pomaganje u održavanju zdravlja u menopauzi Menopace također daje vitamin B12 i tiamin (vitamin B1) koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Opsežna formula sadrži i umjerenu prehrambenu razinu ekstrakta soje izoflavona (20 mg), dajući glycitein i genistein izoflavona koji su prirodni biljni spojevi.

Formiranje kolagena

Estrogen ima pozitivan učinak na proizvodnju kolagena, tvari koja čini dio koštanog matriksa i strukture kože. Nakon menopauze, razina estrogena, a samim tim i proizvodnja kolagena, može značajno opadati. Menopace uključuje vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalno funkcioniranje kože, hrskavice, zuba, kostiju i krvnih žila.

Hranjiva sredstva za zdravlje srca

Smatra se da niža razina estrogena može utjecati na zdravlje srca i kardiovaskularnog sustava kod starijih žena. Menopace uključuje tiamin (vitamin B1) koji doprinosi normalnoj funkciji srca, dok vitamini B6 i B12 plus folat doprinose normalnom metabolizmu homocisteina. Održavanje zdravih nižih razina homocisteina u krvi nezavisno je povezano sa zdravljem srca.

Minerali za zdravlje kostiju

Zdravlje kostiju je posebno važno za žene tokom i nakon menopauze, jer koštana masa značajno opada. Menopace pruža magnezij, cink i vitamin D koji doprinose održavanju normalnih kostiju. Vitamin D također doprinosi apsorpciji i iskorištenju kalcija iz hrane. Menopace je dizajniran da se koristi zajedno sa dodatkom kalcija, poput Osteocare.

Aktivni stil života

Vitamin B12, biotin i minerali bakar i željezo doprinose normalnom oslobađanju energije, a vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Način primjene:

Jedna tableta dnevno uz glavni obrok. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak uravnoteženoj prehrani.

Pakiranje:

30 tableta

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.