AFRIČKA ŠLJIVA FORTE kapsule a10

24,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Afrička šljiva doprinosi postizanju i održavanju erekcije kod muškaraca, i pomaže u poboljšanju potencije. Ovo može biti zbog prisustva aktivnih sastojaka poput terpena, n-dokozanola i beta-sitosterola u ekstraktu kore drveta Afričke šljive.

Afrička šljiva je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprečava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou. Afrička šljiva na taj način pomaže da se:

  • Postigne erekcija
  • Održi erekcija
  • Pojača želja za seksom

Redovnom upotrebom Afričke šljive podstiče se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo spolnog organa i na taj način se poboljšava kvaliteta i dužina trajanja erekcije.

Ekstrakt Afričke šljive pomaže da se smanji uvećana prostata i na taj način ublaži niz problema sa mokrenjem. Ove tegobe nameću ozbiljnu prepreku za uživanje u  seksu i svaka supstanca koja nudi olakšanje od takvih tegoba indirektno djeluje kao afrodizijak.

Afrička šljiva pomaže sprečavanje upala i hiperplazije prostate pa se poboljšavaju sve tegobe koje prate ova stanja. Kliničke studije pokazuju da Afrička šljiva značajno poboljšava urološke simptome i potenciju jer postiže:

  • Protuupalno djelovanje
  • Smanjenje benigne hiperplazije prostate
  • Poboljšanje spolne moći

Redovnom upotrebom Afričke šljive poboljšava se funkcija prostate i urinarnog sistema, koji onda dovodi i do lakšeg postizanja i održavanja erekcije.

Čitav niz kliničkih studija i iskustva naših korisnika dokazuju visok kvalitet Afričke šljive i bezbjednost za dugotrajnu upotrebu. Afrička šljiva zadovoljava najviše standarde u pogledu kvalitete.

Način primjene:

Odrasli 1 kapsula dnevno.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja:

Herbiko Afrička šljiva FORTE je proizvod namjenjen isključivo odraslim muškarcima starijim od 18 godina. Proizvod ne smiju upotrebljavati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda.

Osobe koje uzimaju terapiju za oboljenja prostate ili lijekove iz grupe antidepresiva trebaju upitati  liječnika ili ljekarnika prije upotrebe ovog proizvoda. Osobe koje boluju od bipolarnog poremećaja ponašanja ne smiju koristiti ovaj proizvod. Preporučuje se oprez prilikom istovremene primjene ovog preparata sa lijekovima za terapiju dijabetes mellitusa.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.