Sideral Forte kapsule, a20

27,70 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
  • Jedini oralni preparat željeza podjednako efikasan kao intravenska terapija željezom,
  • Klinički dokazana efikasnost
  • Odlična podnošljivost
  • Bez pro-oksidativnih efekata, visoka komplijansa
  • Visok stepen resorpcije i bioraspoloživosti.

Opis

Prehrambeni dodatak na bazi sukrozomskog željeza® (Sideral® rm) i vitamina C, koristan za nadoknađivanje nestašica hrane ili povećanih organskih potreba za tim hranjivim tvarima. Sideral® r.m. Sucrosomial iron® smanjuje nuspojave koje su obično povezane s drugim vrstama željeza. Željezo je nezamjenjiv mikro-element za mnoge metaboličke procese, a obavlja važne funkcije, poput transporta kisika do tkiva, prijenosa elektrona u respiratornom lancu i podržava aktivnost različitih enzimskih sustava.

Dnevna potreba za željezom varira u odnosu na različita fiziološka stanja (menstruacija, krvarenje, trudnoća). Stoga se čini da je važnost odgovarajućeg dodavanja željeza za održavanje dobrog zdravlja očita. SiderAL Forte je pogodan za sve ljude i koristan je u svim slučajevima u kojima je dodatak željeza potreban čak i tijekom dužih razdoblja u kojima se očekuje povećana potreba za tim hranjivim tvarima.

Zapravo doprinosi: do normalne kognitivne funkcije, do energetskog metabolizma, do normalnog transporta kisika u tijelu, do stvaranja crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, do normalne funkcije imunološkog sustava, do smanjenja umora i umora.

Način primjene

Jedna kapsula dnevno ili po preporuci ljekara , u bilo koje doba dana.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.