Alitol kapsule 48 kom.

10,20 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Nema na zalihi

Opis

Alitol kapsule su dodatak prehrani koje sadrži 270 mg uljne iscrpine lukovice češnjaka. Dokazano je djelovanje alicina na bolesti srca i krvnih žila; smanjuje razinu lošeg kolesterola, poboljšava rad srca, štiti od arterioskleroze te ima odlično djelovanje u regulaciji krvnog tlaka. Alicin također djeluje kao jedan od najjačih prirodnih antibiotika pa se koristi i protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Budući da se djelatne tvari iz kapsula oslobađaju tek u crijevu, ne uzrokuju neugodan miris i ne nadražuju crijevnu sluznicu. Svestranu primjenu češnjaka poznavali su još drevni narodi i često su ga koristili u svakodnevnoj prehrani.

Način primjene:

Odraslima se preporučuje 1 do 2 kapsule 3 puta na dan tijekom ili nakon obroka. Progutajte kapsule s tekućinom. Možete uzimati Alitol kapsule dulje vrijeme. Alitol kapsule ne smijete uzimati ako ste preosjetljivi na češnjak ili bilo koji drugi sastojak

Upozorenja:

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ako uzimate lijekove za snižavanje krvnog tlaka, o uzimanju Alitol kapsula se posavjetujte sa svojim liječnikom. Kapsule ne smijete uzimati zajedno s lijekovima koji se koriste za sprječavanje zgrušavanja krvi jer produljenje vremena zgrušavanja krvi može povećati rizik od krvarenja. Prije zakazane operacije trebate prestati uzimati Alitol kapsule jer može produljiti vrijeme zgrušavanja krvi. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.