Rupedir vrećice, a20

32,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
  • Alkalizira urin
  • Olakšava otapanje kamenca u bubregu
  • Preuzima kalcij u urinu i sprječava stvaranje novih kamenaca
  • Smanjuje veličinu postojećih

Opis

Sastav i namjena

RUPISOLV OX  prašak sadrži:

Kalij citrat i magnezij citrat koji imaju korisne rezultate na povećanje urinarnog pH, kako bi urin postao alkalniji. To povećanje može doprinijeti smanjenju taloženja kristala mokraćne kiseline, čime postaju i topljiviji u urinu. Unos citrata je koristan kao katalizator za smanjenje stvaranja bubrežnih kamenaca tipa kalcijevog oksalata u urinu, jer se citrati mogu pretvoriti u soli s kalcijem, te time smanjiti količinu slobodnog kalcija u urinu i omogućiti lakše rastvaranje oksalata. Magnezij citrat doprinosi stvaranju kompleksa magnezija i oksalata koji su topljivi i time smanjiti rast kristala kalcij oksalata.

Inulin je topljivo vlakno koje zahvaljujući svom svojstvu alkalizacije je korisno kao pomoćno sredstvo u prisustvu bubrežnih kamenaca mokraćne kiseline. Zahvaljujući prisustvu fitata, posebno fitinske kiseline, inulin može smanjiti apsorpciju kalcija i time utjecati na prisustvo bubrežnih kamenaca kalcij oksalata.

PHYLLANTHUS NIRURI L. (RAZBIJAČ KAMENA) utiče na neke važne korake formiranja kristala, kao što je proces kristalizacije, također utiče na njihovu strukturu i sastav. Takvo djelovanje utiče na njihovu lakšu eliminaciju.

Način primjene

Preporučuje se uzimanje 1 vrećice dnevno, po mogućnosti što duže nakon obroka. Otopiti sadržaj jedne vrećice u čaši vode (150 ml) i promiješati.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.