Doppelherz Augen Vital, vitamini za oči kapsule A30

14,30 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Za održavanju normalnog vida danju i noću.

Opis

Oko je jedan od najnevjerojatnijih organa u ljudskom tijelu i izaziva se svakodnevno. Rad za računarom, često gledanje televizije i vožnja noću posebno su zahtjevni za oko. Suh zrak, nesanica, alkohol i nikotin također naglašavaju njegov metabolizam. Različiti faktori igraju ulogu u zdravlju, održavanju vidne funkcije i vida. To također uključuje dobru opskrbu hranjivim tvarima.

Kapsule Doppelherz sadrže vitamine A, C i E, kao i cink u tragovima. Kapsule sadrže i 15 mg luteina i 800 µg zeaksantina.

S obzirom da naše tijelo ne može sami proizvesti vitamine i elemente u tragovima, potrebno ih je redovito i adekvatno uzimati kroz hranu. Uz neuravnoteženu prehranu unos nije uvijek optimalan.

Vitamin A pomaže u održavanju normalnog vida danju i noću.

Vitamini C i E te element u tragovima cink podržavaju zaštitu stanice od oksidativnog stresa. Cink pomaže u održavanju normalnog vida i podržava normalan metabolizam vitamina A.

Lutein i zeaksantin nalaze se u biljnoj hrani (npr. zelenom povrću). Oni su biljni karotenoidi koji pripadaju grupi sekundarnih biljnih supstanci. Takozvana “žuta mrlja” na mrežnici sadrži visoku koncentraciju luteina i zeaksantina, a nalazi se na sredini stražnjeg oka.

Bez laktoze i bez glutena.

Način primjene:

Jedna tableta dnevno uz obrok.

Upozorenja:

Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života. Navedeni preporučeni dnevni unos ne smije se prekoračiti. Proizvod čuvajte izvan dohvata male djece.

Pakiranje:

30 tableta

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.