Strauss kapi za srce original, 50 ml

86,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Strauss kapi klinički su dokazan prirodan proizvod koji predstavlja stečena znanja i iskustva koja su se tijekom 8 generacija prenosila u obitelji Strauss.

Opis

Strauss kapi za srce nalaze se na tržištu od 1980. godine, a o njihovoj učinkovitosti govore brojna svjedočanstava zadovoljnih korisnika.

Strauss kapi za srce:

 • čiste krvne žile od aterosklerotskog plaka
 • utječu na razinu masnoće u krvi
 • snižavaju krvni pritisak
 • potiču normalnu cirkulaciju
 • doprinose normalnom radu srca

Način primjene

Dobro protresite bočicu prije svake uporabe. Za ispravno doziranje, potrebno je koristiti pipetu koja je sastavni dio ovog proizvoda i koja ima označene vrijednosti u ml. NE dozirati brojanjem kapi!

Preporuča se započeti s 0.55ml 3x dan (ujutro, popodne i navečer) ili ako vam više odgovara koristiti dva puta dnevno tada započnite s 1ml 2x dan (ujutro i navečer). Uzmite vašu dozu 15 minuta prije jela ili sat vremena poslije jela na način da ju stavite ispod jezika, zadržite 1 minutu i zatim progutate. Za jači učinak na kardiovaskularni sustav preporučena doza je 1ml 3x dan ili 1.5ml 2x dan.

Blagotvorni učinci postižu se unutar prvih mjesec dana korištenja. Redovito uzimanje ključ je uspjeha. Nakon toga perioda ne prekidajte sa korištenjem već nastavite redovno uzimati vaše doze. Maksimalna dnevna doza je 2.5 ml 3x dan.

Kako bi postigli optimalno zdravstveno stanje, preporučeni period korištenja je min. 12 mjeseci.

Sastojci Strauss kapi za srce

Strauss kapi za srce u maksimalnoj dnevnoj dozi (7,5 ml) sadrže:

 • lukovica češnjaka (Allium sativum): 3266 mg
 • plod crvenog gloga (Crataegus laevigata): 268.5 mg
 • list bijele imele (Viscum album): 134.25 mg
 • zelen srčenice (Leonurus cardiaca): 23.25 mg
 • plod paprike (Capsicum annuum): 18 mg
 • list i cvijet crvenog gloga (Crataegus laevigata): 15.75 mg
 • list borovnice (Vaccinium myrtillus): 14.25 mg
 • kora bijele vrbe (S. alba): 9.75 mg

Svi sastojci: voda, etanol 35% v/v, vodeno-etanolni ekstrakti (lukovice češnjaka (Allium sativum), ploda crvenog gloga (Crataegus laevigata), lista bijele imele (Viscum album), zeleni srčenice (Leonurus cardiaca), ploda paprike (Capsicum annuum), lista i cvijeta crvenog gloga (Crataegus laevigata), lista borovnice (Vaccinium myrtillus), kore bijele vrbe (S. alba)).

Strauss kapi za srce ne sadrže kofein, gluten, soju, konzervanse, mliječne proteine, umjetna bojila ili sladila.

Način čuvanja

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, u originalnom pakiranju, na temperaturi do 25 °C. Ne čuvati u hladnjaku.

Napomena

Strauss kapi ne smiju koristiti trudnice, dojilje i djeca. Čuvati izvan dohvata male djece. Može izazvati nadražaj želučano-crijevne sluznice. Ne preporučuje se uzimati kod akutnih upalnih stanja i tuberkuloze, osobama s čirom želuca i dvanaesnika te bolesti bubrega ili jetre, astme.

Između uzimanja lijeka i Strauss kapi potrebno je napraviti pauzu od jednoga sata ili se posavjetovati s doktorom ili ljekarnikom prije upotrebe. U više od 40 godina, koliko se Strauss kapi nalaze na tržištu, nisu zabilježene negativne interakcije s bilo kojom terapijom lijekova.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.