Oligogal Cr 100 mcg kapsule, a30

7,80 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Krom stimulira aktivnost enzima koji sudjeluju u metabolizmu ugljikohidrata, masti, kolesterola i proteina. Najznačajnija uloga kroma je u poboljšanju učinka inzulina (povećava se broj i osjetljivost inzulinskih receptora) i održavanju normalne razine glukoze u krvi.

Sastav:

1 kapsula sadrži 100 mcg hroma

Preporučuje se:

  • Dijabetičarima u cilju povećanja efikasnosti inzulina i sniženju povećane razine glukoze u krvi
  • Osobama sa povećanim rizikom za nastanak dijabetesa (smanjena tolerancija na glukozu, gojaznost, visok krvni tlak, povećana razina masnoća u krvi).
  • Gojaznim osobama u cilju poboljšanja podnošljivosti na glukozu, smanjenja tjelesne mase i reguliranja nivoa kolesterola,
  • Sportašima u cilju povećanja mišićne mase i snage, obnavljanja rezervi energije u mišićima i boljeg „sagorijevanja” masnih naslaga,
  • Srčanim bolesnicima u fazi oporavka posle srčanog infarkta kada se javlja nedostatak kroma,
  • Osobama koje se nepravilno hrane u cilju održavanja normalnog sadržaja kroma u organizmu i sprječavanju poremećaja izazvanih njegovim nedostatkom.

Način primjene:

Dijabetičari i potencijalni dijabetičari: 2 puta dnevno, ujutro i uvečer, po 2 kapsule, prije jela.
Dužina upotrebe najmanje 4 tjedna, često 8 tjedana, a najčešće više od 8 tjedana ovisno od stanja glikoregulacije, odnosno rezistencije na inzulin. Doza održavanja je 2 kapsule dnevno.

Pakiranje:

30 kapsula

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.