Olidžim tablete a100

20,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Prirodni preparat u borbi protiv dijabetesa

Olidžim se preporučuje preventivno, ali i u kompleksnoj terapiji šećernog dijabetesa I i II tipa. Kod zdravih osoba sa normalnim koncentracijama šećera u krvi, prilikom korištenja Olidžima, nije zapaženo smanjenje šećera u krvi ispod normalne razine.

Olidžim sadrži inulin i džimnemu, dva biljna sastojka koja pomažu održavanju koncentraciju šećera u krvi u granicama normale. Inulin je prirodna supstanca koja se dobiva iz korijena čičoke i drugih biljaka poput maslačka, cikorije i slatke repe. Inulin potpomaže aktivizaciju metabolizma i proces sagorijevanja masnoće koji je povezan sa apsorpcijom glukoze. Također održava nivo šećera u krvi u granicama normale.

Srebrna svilenica ili Gimnema Sylvestre je vrlo stara biljka čije ime u prijevodu znači “rušilac šećera”. Džimnema potpomaže usporavanje procesa apsorpcije viška šećera iz hrane, zbog čega šećer ne prolazi u krv.

Olidžim smanjuje rizik razvoja šećernog dijabetesa, kao i povećani nivo šećera u krvi. Također proizvodi i održava neophodan nivo inzulina u organizmu i smanjuje komplikacije šećernog dijabetesa.

Preporučena dnevna doza (4 tablete) sadrži:

Inulin 1200mg, topljiva dijetetska vlakna 1000mg, Ekstrakt džimneme 160mg.

Pakiranje:

100 tableta

Primjena:

4 tablete dnevno tijekom 30 dana, pa 5 dana pauze.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.