Natural Wealth Magnezij Sport Direkt +B6 +C +L-karnitin vrećice, a20

16,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
  • za energiju i čvrste mišiće kod sportskih napora
  • s 250 mg L-karnitina
  • vitamin C u dozi od 200 mg čuva zdrav imunitet tijekom i nakon intenzivne aktivnosti
  • granule za direktno otapanje u ustima
  • okus limete

Opis

Magnezij Sport Direkt je praktičan dodatak prehrani s idealnom kombinacijom sastojaka koji pružaju energiju, štite imunitet i funkciju mišića kod sportskih napora. Sastavom i načinom primjene prilagođen je osobama s aktivnim stilom života. Magnezij Sport Direkt granule okusa limete otapaju se direktno u ustima što omogućuje bržu apsorpciju. Svaka vrećica sadrži preporučenu dnevnu dozu magnezija (375 mg), vitamine B6 i C te L-karnitin.
Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića, sintezi proteina te ravnoteži elektrolita. Uslijed povećanih fizičkih napora te prilikom pojačanog znojenja javlja se i povećana potreba za mineralima pa tako i ovim važnim mineralom.
L-karnitin ima ulogu u stvaranju energije iz masti. Služi kao nosač masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. L-karnitin se u tijelu u najvećoj količini nalazi u mišićima.
Vitamin C, ukoliko se uzima u dozi od 200 mg dnevno (uz preporučeni dnevni unos vitamina C), doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.
Vitamin B6 pomaže ulasku magnezija u stanicu, doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije u organizmu te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

JEDNA VREĆICA SADRŽI:

KOLIČINA

%PU*

Magnezij

375 mg

100

L-karnitin

250 mg

**

Vitamin C

200 mg

250

Vitamin B6

1,4 mg

100

*preporučeni dnevni unos
** preporučeni dnevni unos nije utvrđen

Način uzimanja:

Jedna (1) vrećica na dan. Sadržaj vrećice primijeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati.

Pakiranje:

20 vrećica

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.