Multi-Gyn Liquigel, 30 ml

14,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Nema na zalihi

Opis

Namjena i sastav

Aktivni gel za vaginalnu sluznicu koji sprječava bakterijske vaginoze i ublažava ostale vaginalne smetnje

 • Djelatna tvar: galaktoarabian krospolimer poluglukuronske kiseline (bioaktivni polisaharid izveden iz Aloe).
 • Ostali sastojci: ekstrakt aloe barbadensis (kondicioner tkiva, kiseli pufer), xantan guma (sredstvo za zgušnjavanje), glicerin i kaprilil glikol kao stabilizatori.
 • Multi-Gyn® Actigel za vanjsku uporabu i uporabu na vaginalnoj sluznici: sprječava bakterijske vaginoze (BV),smanjuje neugodni miris i osjećaj nelagodnosti u vaginalnom području,djelotvoran je za ublažavanje peckanja i nadraženosti,utječe na uklanjanje uobičajenih vaginalnih poteškoća,djeluje protiv gljivica,obnavlja fiziološki pH vaginalne flore,optimizira otpornost tkiva i vaginalne flore.

Način primjene

 1. Bakterijske vaginoze – primjenjuje se dva puta dnevno u vremenskom periodu od pet dana.
 2. Prevencija nelagode, mirisa i s time povezanih simptoma – primijeniti jednom svakih tri dana.
 3. Vaginalne smetnje (peckanje, nadraženost, osjetljivost, crvenilo i bolnost) – nanijeti Multi-Gyn® Actigel najmanje jednom dnevno dok simptomi ne nestanu.
 • Vanjska primjena – U slučaju smetnji u vaginalnom području (vulva) Multi-Gyn® Actigel možete nanijeti na zahvaćeno područje i prstima. (Napomena: prije uporabe obvezno temeljito operite ruke!)
 • Unutarnja primjena – Za unutarnju primjenu (sluznica vagine) upotrebljava se poseban aplikator priložen u kutiji s tubom, koji se pričvrsti na vrh otvora. S priloženim aplikatorom gel se primjenjuje unutar vagine, gdje djeluje tijekom dužeg vremena.
 • Nakon uporabe aplikator može ostati pričvršćen na tubi, ali ga treba oprati toplom vodom te na kraju na njega staviti priloženi poklopac kao zaštitu od onečišćenja.
 • Prije uporabe obvezno temeljito operite ruke. Gel se za unutarnju uporabu na sluznici vagine može se primijeniti na isti način kao za vanjsku uporabu, osim što se prst s gelom gurne što dublje u vaginu.
 • U slučaju trudnoće prije uporabe potražiti savjet liječnika. Ne upotrebljavati proizvod nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.U slučaju bilo kakvih nuspojava obavijestiti liječnika ili ljekarnika.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.