Kondrovit Complex kapsule A45

26,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Dodatak prehrani za zdravlje hrskavice i bolju pokretljivost.

Opis

Kondrovit complex kapsule su dijetetski proizvod, dodatak prehrani koji služi za oporavak zglobnih struktura. U normalnim okolnostima zglobna hrskavica se konstantno troši i obnavlja. Ako u ovom procesu dođe do disbalansa npr. ako se hrskavica troši brže nego što se regenerira dolazi do poremećaja koji se zove artroza, a predstavlja propadanje hrskavice. Ova bolest se često javlja kod osoba starijih od 40 godina i može zahvatiti bilo koji zglob. Glukozamin i kondroitin se prirodno sintetiziraju u organizmu i sudjeluju u održavanju i izgradnji zdravog vezivnog tkiva. Istovremena aplikacija glukozamina i kondroitina na organizam dovodi do oporavka zglobnih struktura i umanjuje bolove uzrokovane propadanjem hrskavice. Zbog toga Kondrovit complex kapsule, kao dodatak prehrani se preporučuju pacijentima sa reumatskim i degenerativnim promjenama na zglobovima i hrskavici, kao i pacijentima sa otežanom pokretljivošću zglobova i hrskavice i kod sportskih povreda i sličnih trauma.

Uputa za upotrebu

Kondrovit complex kapsule uzimati 2 puta dnevno po 1 kapsulu sa jelom.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Posebna upozorenja

Proizvod ne bi trebale upotrebljavati osobe koje su osjetljive na bilo koju od sastojaka proizvoda. Dijabetičari se trebaju posavjetovati sa liječnikom prije upotrebe Kondrovit complex kapsula. Proizvod čuvati van dohvata i pogleda djece.

Sastav

Jedna Kondrovit complex kapsula sadrži:
Glukozamin sulfat 500 mg
Kondoitin sulfat 150 mg

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.