Jointace Omega-3 kapsule A30

23,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
  • Za normalnu funkciju kostiju i hrskavice
  • Jedinstvena kombinacija minerala u tragovima, vitamina i hranjivih tvari
  • Sa omjerom 50:50 Omega-3 ribljeg ulja i ulja od jetre bakalara
  • Za one koji imaju aktivan život, bave se sportom, kao i za zrelu životnu dob

Opis

Jointace Omega-3

Održavanje aktivnog načina života

Zdravlje hrskavice i kostiju je važno za dugoročno blagostanje. Jointace Omega-3 je razvijen od strane Vitabiotics nutricionista i pruža jedinstvene kombinacije minerala u tragovima, vitamina i hranljivih sastojaka, idealan za sve koji vode aktivan život, bave se sportom, kao i za zrelu životnu dob.

Čisto ulje iz jetre bakalara & Omega-3 riblje ulje

Jointace Omega-3 pruža morsko ulje farmaceutskog kvaliteta, sa omjerom 50:50 Omega-3 ribljeg ulja i ulja od jetre bakalara. Riblje ulje se bira iz čistog morskog okoliša. Jointace Omega-3 želatinozne kapsule imaju prirodno narandžino ulje OdourMask ™ za sprečavanje neprijatnog okusa.

Minerali i vitamini u tragovima

Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i stoga može biti koristan za hrskavicu (jer se hrskavica sastoji od vezivnog tkiva).
Vitamin D, cink i mangan pomažu u održavanju normalnih kostiju. Vitamin D3 je u obliku kolekalciferola, koji se prirodno proizvodi u organizmu izlaganjem sunčevoj svjetlosti.
Vitamin C doprinosi normalnoj formaciji kolagena za normalnu funkciju kostiju i hrskavice.

Glukozamin

Zajedno sa mineralima u tragovima, Jointace Omega-3 osigurava glukozamin prisutan u poželjnom kalij obliku.

Način primjene: 

Dvije kapsule dnevno uz glavni obrok.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Mjere opreza: 

Jointace Omega-3 kapsule sadrže glukozamin izdvojen iz prirodnih hitina. Ne uzimajte Jointace Omega-3 kapsule ukoliko ste alergični na ribu, školjke ili soju. Dijabetičari i oni koji koriste lijekove protiv zgrušavanja krvi (npr. varfarin), trebaju se posavjetovati sa liječnikom prije upotrebe ovog proizvoda.

Sastav: 

u dvije kapsule sadržano je 400mg glukozamina, 400mg omega-3 ribljeg ulja što osigurava 33% EPA i 22% DHA, 400mg ulja bakalara što osigurava 11% EPA i 8% DHA, 20μg vitamina D, 80mg vitamina E, 60mg vitamina C, 400μg folne kiseline, 20μg vitamina B12, 15mg cinka, 2000μg bakra, 3mg mangana, 160μg selena, 1,5mg bora i 30mg lecitina.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.