Jointace Original tablete A30

25,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Vitabiotics Jointace Original tablete kompletna su formula za zdravlje zglobova. Održanje zdravlja zglobova i hrskavice od izuzetne je važnosti za dugotrajnu dobru kvalitetu života. Kako bi sportašima, aktivnoj populaciji i starijim osobama omogućili što bolju pokretljivost, stručnjaci iz Vitabioticsa razvili su Jointace liniju proizvoda za zglobove i hrskavicu.

Jointace Original je kompleksna i djelotvorna formula temeljena na glukozaminu i kondroitinu male molekularne težine u kombinaciji s vitaminima, mineralima i ekstraktom đumbira. Vitamini C, D, E i B12 koji upotpunjuju djelovanje glukozamina, kondroitina, ekstrakta đumbira i ostalih mikronutrijenata. Važno je napomenuti kako je kondroitin u ovom proizvodu najbolji LMW (low molecular weight) kondroitin, odnosno kondroitin male molekularne težine što omogućuje punu apsorpciju u organizam. Vitamin D3 u ovom proizvodu je u formi kolekalciferola. Identičan je prirodnom vitaminu D kojeg organizam proizvodi kada je izložen sunčevim zrakama.

Formuliran je na način da je potrebno uzeti samo dvije tablete na dan. Ne sadrži umjetne boje. Ne sadrži prezervative, laktozu ili plijesni.

Način primjene:

Dvije tablete na dan, uz glavni obrok. Tablete treba progutati, ne žvakati.

Pakiranje:

30 tableta

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.