Doppelherz K2+D3 tablete A30

12,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Doppelherz aktiv Vitamin K2 + Vitamin D3 1900 tablete doprinose održavanju zdravlja kostiju, održavanju normalne vrijednosti kalcija u krvi, i podupire normalno funkcioniranje imunološkog sustava.

Sadrži 40 μg vitamina D što odgovara 1900 I.U.  i 100 µg vitamina K2 u obliku menakinona (MK-7).

Opis

Zdrave kosti su važne u bilo kojoj dobi, a stalno su podložne procesima razgradnje kostiju i stvaranja. Osim mineralnog kalcija, vitamin D i K također igraju važnu ulogu u očuvanju kostiju.

• Vitamin D podržava imunološki sustav i pomaže u održavanju funkcije kostiju i mišića
• Vitamin K za normalno zgrušavanje krvi i mineralizaciju kostiju
• 1900 IE vitamina D3 + 100 µg vitamina K2

Svestrani vitamin D: za kosti, mišiće i imunološki sustav

Vitamin D je ima ključnu funkciju u našem zdravlju. Uključen je u bezbroj metaboličkih procesa i doprinosi u našem tijelu normalnoj funkciji imunološkog sustava i mišića, kao i doprinosi održavanju normalnih kostiju: vitamin D potiče ugradnju kalcija u kosti i strukturu zuba. Pomaže u održavanju normalne razine kalcija u krvi.

Imunološki sustav: Na normalnu funkciju imunološkog sustava također može značajno utjecati vitamin D. Budući da je u tijelu dovoljno prisutan, može poduprijeti obrambene sposobnosti tijela.

Funkcija mišića: vitamin D također je ključan za normalno funkcioniranje mišića.

Način primjene:

Jednom dnevno uzmite 1 tabletu uz obrok s dovoljno tekućine.

Upozorenje:

Kada uzimate antikoagulanse obavezno se savjetujte sa liječnikom .Preporučuje se provjeriti razinu vitamina D u krvi nakon duže uporabe. Ako je razina kalcija u krvi povišena (hiperkalcemija) ili ako postoji povećana koncentracija kalcija u urinu (hiperkalciurija), proizvod se ne smije koristiti. Nije pogodno za djecu mlađu od 12 godina i trudnice!

Čuvati na suhom i ne iznad 25 ° C.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.