CURAPROX PerioPlus+ Support pasta 0,09%

16,70 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Pasta za zube u obliku gela – potpora tekućinama za ispiranje usta.

Koncentracija klorheksidina: 0,09 %. Sadrži i hijaluronsku kiselinu. Pasta za zube u obliku gela Perio Plus+ Support ne sadrži umjetno pjenilo NLS i time ne poništava učinak klorheksidina u tekućini za ispiranje.

Pasta za zube u obliku gela Perio Plus+ Support s 0,09 % CHX i CITROX®/P formulom (75 ml)

Opis

Aktivne tvari

  • Klorheksidin diglukonat 0,09 % za dokazanu kemijsku kontrolu bakterija
  • Formula CITROX®/P – Prirodni ekstrakt gorke naranče u kombinaciji s amino kiselinom polilizin za produljeno antibakterijsko djelovanje
  • Natrijev fluorid za prevenciju karijesa
  • Hijaluronska kiselina za bržu regeneraciju sluznice i kraće vrijeme oporavka nakon dentalnih zahvata u usnoj šupljini
  • Ksilitol za ugodan okus, zaštitu od karijesa i snažnije zube
  • PVP / VA za vrlo učinkovit zaštitni film na zubima, desnima i sluznici
  • Bez natrij-lauril-sulfata (NLS) za dugotrajni učinak
  • Bez alkohola

CHX + priroda

Doktori dentalne medicine preporučuju klorheksidin gotovo 70 godina i to s dobrim razlogom: djeluje. Pored klorheksidin diglukonata, Perio Plus+ sadrži prirodne bioflavonoide dobivene iz gorke naranče (Citrus aurantium amara): CITROX®.

Još snažniji učinak

CITROX® bioflavonoidi imaju snažna antibakterijska svojstva. CITROX® dodatno pojačava antibakterijski učinak klorheksidina. Perio Plus+ je izuzetno učinkovit zahvaljujući kombinaciji CITROX®-a i klorheksidin-diglukonata.

Predstavljamo Formulu CITROX®/P

CITROX® dolazi izravno iz prirode. Prirodni je bioflavonoid dobiven iz gorke naranče (Citrus aurantium amara) i vrlo učinkovit u borbi protiv bakterija, virusa i gljivica. Kako bi se osiguralo dobro prianjanje na zube, desni i sluznicu za dugotrajni učinak, CITROX®/P se kombinira s drugim prirodnim sastojkom – polilizin aminokiselinama, u formuli CITROX®/P.

Ugodnog je okusa i ne utječe na promjenu osjeta okusa.

Zahvaljujući tvarima CITROX® i aromama koje su razvili stručnjaci za arome u Givaudanu, Perio Plus+ ima dobar okus. Osim toga, Perio Plus+ ne utječe na okus.

Savjeti za smanjenje obojenja zubi

Izbjegavajte konzumiranje duhana, kave, crnog i zelenog čaja, crvenog vina, bobičastog voća, curryja i šafrana dok koristite Perio Plus+ liniju proizvoda. Tako ćete smanjiti mogućnost promjene boje na najnižu moguću razinu. Temeljito četkajte zube mekanom i gustom četkicom za zube te razmislite o upotrebi paste za izbjeljivanje poput Black Is White ili BE YOU paste. Promjenu boje jednostavno će ukloniti vaš doktor dentalne medicine.

Hijaluronska kiselina ubrzava regeneraciju sluznice

Hijaluronska kiselina se posebno preporučuje nakon operacije. Regulira razinu vlage, potiče rast stanica i potiče regeneraciju tkiva. Neki proizvodi Perio Plus+ sadrže hijaluronsku kiselinu.

Upozorenja:

Koristite Perio Plus+ i ostale CHX proizvode usta samo prema preporuci vašeg odabranog doktora dentalne medicine. U normalnim okolnostima ovaj proizvod nije potreban – četkice za zube i međuzubne četkice su dovoljne za čišćenje zuba, desni i sluznice. Uvijek slijedite upute svog doktora dentalne medicine.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.