ANAFTIN Oralna otopina 3% 120mL

16,20 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Anaftin tekućina za ispiranje usta sadrži polivinilpirolidon (PVP) i hijaluronsku kiselinu koji tvore zaštitini sloj koji prianja uz usnu šupljinu kao mehanička barijera prema zahvaćenim područjima. Anaftin tekućina za ispiranje usta na taj način ublažava bol koja nastaje zbog izloženosti živčanih završetaka.

Anaftin tekućina pomaže kontrolirati bol koju uzrokuju manje lezije u ustima poput onih uslijed aftoznog stomatitisa, aftoznih ulkusa (čireva), kao i manje lezije nastale uporabom zubnih aparatića ili neprikladnih umjetnih zubala.Anaftin tekućina za ispiranje usta indicirana je i za difuzne aftozne ulkuse (čireve).

Hijaluronska kiselina i Aloe vera u njegovu sastavu pomažu prirodnom zacjeljivanju oštećenog tkiva.

Način primjene:

Anaftin tekućina za ispiranje usta koristi se tako da se napuniti dozirnu čašicu do mjerne oznake za 10 ml. Promućkati u ustima najmanje jednu (1) minutu, zatim ispljunuti. Primijeniti 3-4 puta dnevno, ili prema potrebi. Za najbolje rezultate preporuča se izbjegavati unos hrane ili pića barem jedan sat nakon primjene. U slučaju nehotičnog gutanja tekućine nisu potrebne nikakve dodatne mjere.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.