CITRAX FORTE kapsule a60

39,40 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Citrax forte je jedinstveni preparat koji u rekordnom roku rješava problem sa kilogramima na potpuno prirodan način. Za mjesec dana pravilne upotrebe moguće je izgubiti 4-6 kilograma.

Citrax forte učinci:

  • Ubrzava metabolizam
  • Povećava razgradnju masti
  • Povećava energiju i vitalnost
  • Smanjuje apetit
  • Topi masne naslage
  • Dovodi do gubitka kilograma
  • Reguliše holesterol
  • Jača imuni sistem

Citrax forte je na bazi gorke pomorandže (Citrus Aurantium) koja potvrđeno dovodi do topljenja masnih naslaga. Aktivni sastojak gorke narandže je sinefrin. Specifičnom stimulacijom beta-3 (β3) adrenergičkih receptora, koji se prevashodno nalaze u masnom tkivu, povećava se lipoliza (razgradnja masti) i ubrzava metabolizam. Izbjegavajući ostale β receptore (β1 i β2) izbjegava se i njihova stimulacija, čime su srce i krvni pritisak očuvani. Sinefrin sem toga što sagorijeva masti, dovodi i do povećanja fizičke izdržljivosti i pomaže u izgradnji mišićne mase, tako da je odličan i kod onih koji se bave fizičkom aktivnošću i žele da što prije dođu do savršenog izgleda.

Pored ovih, u povoljne efekte gorke pomorandže ubraja se i regulacija holesterola, usljed povoljnog djelovanja na jetru, gdje se on i stvara. A potvrđeno je i da zahvaljujući svojim sposobnostima da se bori protiv patogena, povoljno dejluje i za jačanje imunog sistema.

Pakovanje: 30 kapsula

Primjena: 2 puta dnevno popiti po jednu kapsulu uz punu čašu vode prije obroka.

Ne preporučuje se djeci ispod 12 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa čirom na želucu ili dvanaestopalačnom crijevu, kao i osobama preosjetljivim na sastojke proizvoda.

Aktivni sastojak preparata: suhi ekstrakt gorke narandže (sinefrin 6 %). 

Ostali sastojci: Limunov sok, maltodekstrin, vitamin C (5mg po kapsuli), Ca-fosfat, Mg-stearat, želatin (kapsula), TiO2.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.