Weleda Damm ulje za masažu međice 50mL

19,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Potpuno prirodno masažno ulje koje vas priprema za porođaj.

Opis

Potpuno prirodno ulje koje vam pomaže da se pripremite za porođaj – masaža područja međice poboljšava elastičnost kože i štiti je od pucanja tokom porođaja.

To je dan koji svi željno iščekuju, ali mame žele da porođaj prođe bez pucanja kože i rana na njihovoj osjetljivoj koži. Od 34. sedmice možete da počnete sa pripremama redovno koristeći ulje za masažu međice da biste poboljšali elastičnost kože.

Sa slatkim uljem badema i pšeničnim klicama bogatim vitaminom E, ovo je specijalno formulirano ulje koje činu vašu kožu opuštenom i elastičnom i priprema vas za porođaj.

Hrani i priprema kožu za porođaj. Redovno koristite ulje i masirajte perineum područje da biste održali kožu elastičnom i mekom. Dermatološki ispitano. Ovo ulje je proizvod iz linije Weleda preparata za porođaj i dojenje, razvijen od strane iskusnih babica i farmaceuta.

Bez sintetskih prezervativa, mirisa, boja ili sirovina dobivenih iz mineralnih ulja.

Pakovanje:

50mL

Primjena:

Možete se masirati sami ili uz pomoć partnera. Masažu radite minimalno 3-4 puta sedmično – u trajanju od 5-10 minuta, od 34. sedmice trudnoće. Najbolje koristiti nakon kupanja u toploj vodi.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.