Violeta Baby vlažne maramice Water Care 56/1

4,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Bebina koža je do 5 x tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene samozaštitne mehanizme koji postoje kod odrasle kože. Zbog toga zahtijeva njegu najvišeg stupnja čistoće i sigurnosti i upravo takvoj koži su prilagođene nove, još mekše i nježnije Violeta Water care baby maramice.

Opis

Violeta Baby vlažne maramice Water Care  su maramice sa blagim losionom koji sadrži 99% vode i idealne su za nježnu njegu bebe već od prvog dana. Jedinstvena formulacija sa ekstraktom nordijske kupine koji ima antioksidacijsko djelovanje. Ne uzrokuje iritacije ni alergijske reakcije.Broj komada u pakovanju: 56 kom

Violeta Baby vlažne maramice Water Care sadrže čak 99% vode pročišćene postupkom reverzne osmoze. Povratna ili reverzna osmoza je medicinski proces filtriranja vode koji omogućuje odstranjivanje najsitnijih čestica. Osmotske membrane koje se koriste u ovom postupku imaju toliko sitne otvore da kroz njih mogu proći samo molekule čiste vode. Ovakvim načinom filtracije dobiva se voda najvišeg stupnja čistoće koja se koristi u medicinske svrhe. Osim vode, drugi prirodni sastojak je ekstrakt nordijske kupine, koja štiti i jača kožu te je dubinski hidratizira. Nordijska kupina ima 2 x više C vitamina od limuna, a ulje iz sjemenke nordijske kupine bogato je OMEGA 3 i OMEGA 6 kiselinama te A i E vitaminima.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.