URIAGE SET WATER KREMA + OKOLOOČNA KREMA

31,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Nema na zalihi

Opis

Opis proizvoda:

Uriage Eau Thermale set sadrži: Eau Thermale light krema 40ml + Eau Thermale krema za područje oko očiju 15ml

Eau Thermale lagana hidratantna krema za osjetljivu normalnu i mješovitu kožu. 24h hidratacija. Priuštite vašoj koži istinski užitak “Termalne banje”. Ova lagana krema se nježno stapa sa kožom i osobađa jedinstveni hidrirajući kompleks trostrukog dejstva koji

  • Obnavlja vlažnost kože
  • Kontinuirano maksimizira hidrataciju kože      
  • Obnavlja barijeru kože u cilju sprječavanja dehidratacije.

Okrepljujuća, nemasna, trenutno upijajuća krema. Dubinski hidrirana, koža je revitalizirana i omekšana sa prozračnijom kompleksijom i jasno izdefinisanim crtama lica.

Eau Thermale krema oko očiju za njegu osjetljive kože područja oko očiju. 24h hidratacija. Hidratacija, relaksacija, posvjetljivanje. Ova krema se trenutno upija i redukuje nastanak dehidratacionih linija na području oko očiju. Koža je perfektno hidrirana i dehidratacione linije su manje uočljive i izgladjene. Tamni kolutovi i nadutost oko očiju su redukovani, koža je osvježena. Osvježavajuća tekstura, trenutno posvjetljava i energizuje područje oko očiju.

Pakovanje: Eau Thermale light krema 40ml + Eau Thermale krema za područje oko očiju 15ml

Primjena:

Eau Thermale laganu kremu nanositi ujutro i/ili uveče na prethodno temeljno pripremjenu i osušenu kožu lica. Izbjegavati kontakt sa očima. Hipoalergena.

Kremu oko očiju nanositi ujutro i/ili uveče, nježno masirajući područje oko očiju.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.