URIAGE BARIESUN MLIJEKO F50+, 200ml

41,50 KM
35,30 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Uriage bariesun mlijeko za tijelo pruža veoma visoku zaštitu od UVA, UVB i plave svijetlosti. Lagane teksture, ugodnog mirisa, brzo se upija. Obogaćeno Uriage termalnom vodom koja umiruje i hrani kožu. Ekološki prihvatljivo pakiranje.

Opis

Uriage bariesun mlijeko sa zaštitnim faktorom 50+ štiti kožu od UVA, UVB zraka i plave svjetlosti. Bariésun kombinira visokoučinkoviti filterski kompleks i dva dermatološka patenta za zaštitu kože te sprječava oštećenja stanica i fotostarenje. Ovo mlijeko s vrlo visokim zaštitnim faktorom lagane je teksture i ugodnog mirisa, brzo se upija, ostavlja svilenkasti završetak i obnovljeno zadovoljstvo korištenja pri svakom nanošenju. Ovaj tretman pokazuje visoku sigurnost i visoku toleranciju. Obogaćeno Akvasponginima [Aquaspongines] i vitaminom E, mlijeko pruža intenzivnu zaštitu od suhoće i djeluje antioksidativno.

  • Kremasta i ugodna tekstura
  • Brzo upijanje
  • Ugodnog mirisa

Način primjene

Prije izlaganja nanesite dovoljnu količinu proizvoda, na primjer veličinu čajne žličice za lice i vrat. Smanjenje ove količine smanjuje razinu zaštite. Nanosite često, osobito nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom. Čak i dobro zaštićeni, smanjite izloženost suncu što je više moguće.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.