Urgo filmogel protiv gljivičnih infekcija noktiju 3,3mL

34,60 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Urgo filmogel protiv gljivičnih infekcija noktiju pomaže kod ponovnog rasta zdravih, obnovljenih i zaštićenih noktiju.

Nema na zalihi

Opis

Urgo filmogel protiv gljivičnih infekcija noktiju vam pomaže u očuvanju zdravih i lijepih noktiju. Sadrži hidroksipropil hitozan (HPCH), prirodan polimer koji prodire duboko u strukturu nokta i učvršćuje je.

Nakon nanošenja filmogela na površini nokta se stvara zaštitni i stabilan sloj filma koji štiti nokat od mikrobioloških, hemijskih i fizičkih faktora.

Urgo filmogel protiv gljivica na noktima sadrži 3,3 ml tekućeg gela, a to je dovoljno za 400 aplikacija. Proizvod se nanosi jednako kao lak za nokte: jedanput na dan dok je infekcija nokta prisutna.

 

Način primjene

Urgo filmogel protiv gljivičnih infekcija noktiju jednostavno se upotrebljava. Nanesite ga svaki dan na čiste i suhe nokte.

Četkica omogućava idealno nanošenje filmogela na površinu nokta, na kožicu pokraj nokta i ispod vrha nokta. Filmogel je nevidljiv i bez mirisa, brzo se suši i prodire u strukturu nokta, a za njegovo odstranjivanje nije potreban ni rastvarač ni turpijanje. Proizvod je jednostavan i brzo djeluje, ali njegova efikasnost zavisi i od vaše upornosti. Film je topiv u vodi, zato se preporučuje da ga nanesete uvečer prije spavanja da na noktima ostane što duže.

Urgo filmogel protiv gljivičnih infekcija noktiju nije lak pa preko njega možete nanijeti kozmetički lak za nokte. Prije ponovne aplikacije Urgo filmogela protiv gljivičnih infekcija noktiju odstranite lak za nokte.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.