Ulje divljeg origana 10mL Probotanic

33,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Preporučuje se kod infekcija urinarnog, gastrointestinalnog i respiratornog sustava, kao antioksidans i sredstvo za jačanje imunološkog sustava.

Opis

Za jačanje imunološkog sustava.
Snažno djeluje kod infekcija s E.coli, streptokoka, enterokoka, stafilokoka…
Sjajno u prevenciji gripe i prehlade.
Snažniji antioksidans od zelenog čaja, limuna, bijelog luka, Echinacee
Odlična kvaliteta – Pharmaceutical grade
100% organsko (EU, SAD, Srbija), HALAL certificiran
100% čisto i nerazblaženo, bez aditiva
min. 80% karvakrol
kemijski sastav ispunjava stroge standarde Britanske Farmakopeje (GC/MS)

Probotanic ulje divljeg origana dokazano eliminira i sprječava dalji rast bakterija i gljivica.

Aktivni sastojak:

eterično ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum) organskog porijekla.

Pakovanje:

10mL

Primjena:

Oralno – Koristi se deset dana u toku jednog mjeseca i to: 3 x 2 kapi na dan. Ulje se pije poslije obroka, razrijeđeno u čajnoj žlici jestivog ulja (suncokretovo, maslinovo, kokosovo, laneno…).

Za djecu stariju od 3 godine: Poželjno je da tretman traje 10-14 dana i to: 2-3 x 1 kap dnevno. Ulje se pije poslije obroka, razrijeđeno u čajnoj žlici jestivog ulja ili meda. Sadržaj dobro promiješati, a zatim brzo progutati, bez zadržavanja u ustima. Poslije toga se preporučuje čaša hladne vode.
Inhalacijom – U pola litre ključale vode dodati 1 kap origano ulja i pažljivo udisati, zatvorenih očiju. Nije preporučljivo za djecu mlađu od 10 godina i osjetljive osobe (astma, alergije).
Preko kože – Razrijediti 30-50 kapi origano ulja u 100ml jestivog ulja. Mazati promjene na koži dva puta na dan.

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od navršene tri godine starosti, kao ni osobama preosjetljivima na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne trebaju uzimati osobe koje imaju: anemiju, poremećaj koagulacije, poremećaje gutanja, ozbiljnu hipertenziju, teško oštećenje jetara i bubrega kao i osobe koje uzimaju antikoagulacijsku terapiju. Mogući neželjeni efekti proizvoda su: usporena reapsorpcija željeza iz crijeva, kratkotrajno i prolazno ubrzan puls i lupanje srca (kod osoba koje su osjetljive na ljutu hranu), osjećaj paljenja i žarenja u usnoj duplji i želucu, pojačano menstrualno krvarenje.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.