TOSAMA to.to krpice za umivanje, a50

3,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

TO.TO Baby Soft, jednokratne mekane krpice namijenjene su za pranje i njegu osjetljive dječje kože. Odlične su i kao predlošci koji se koriste uz platnene pelene. Izrađene su od ekološki prihvatljivih prirodnih viskoznih vlakana.

Nema na zalihi

Opis

Ove krpice nisu “vlažne maramice”, tj. nisu natopljene nikakvim tekućinama i kemikalijama. To ih čini pogodonima za osjetljivu novorođenačku kožu, koju se zapravo ne bi smjelo čistiti unaprijed natopljenim vlažnim maramicama. Ove “suhe” krpice  imaju odličnu moć upijanja, a za umivanje i čišćenje najbolje ih je jednostavno namočiti vodom (ili uljem primjerenim za bebe).

Druga česta upotreba ovih krpica je kao predložak uz platnene pelene. Služi tome da se stolica lakše odvoji od pelene. Iako je biorazgradiva, ova krpica se ne bi smjela baciti u wc školjku, nego u kantu za otpad (stolica u wc!). Pošto je od prilično izdržljivog materijala, ne mora nužno biti jednokratna. Ako se beba samo pomokrila, krpicu možete oprati u perilici zajedno s pelenama i nekoliko puta ponovo koristiti.

Sastav:

100% prirodno viskozno vlakno

Održavanje:

Krpice su predviđene kao jednokratne, ali mogu se oprati nekoliko puta u perilici.

Pakiranje:

50 komada

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.