Test za ovulaciju trakice, a5

9,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
SKU: 13677 Kategorija: Oznake: ,

Opis

TEST OVUGNOST 5 TRAKICE služi za određivanje razdoblja najveće plodnosti (ovulacije).To je jedan kvalitativni test za za otkrivanje prisutnosti luteinizirajućeg hormona (LH) u urinu. Prisutnost ovog hormona znači da će nastupiti ovulacija u roku od 24 do 36 sati. Test OVUGNOST 5 TEST TRAKICE otkriva prisustvo hormona LH u urinu na kvalitativni način, sa jednom sigurnošću većom od 99,9%. Rezultat je vidljiv za 5 minuta.

Certificiran CE: garantira precizan rezultat i potpuno sigurnu kućnu primjenu. Jednostavan za rukovanje, rezultat za tri minute.

Rezultat :

Brz i precizan preko 99% Jasan i jednostavan za očitavanje.

PROCEDURA:

Nemojte koristiti za testiranje rani jutarnji urin jer u njemu nema dovoljne koncentracije luteinizirajućeg hormoma. Najbolje je uzeti uzorak za testiranje između 10h i 20h. Ambalaža sa testom treba da bude ambijentne temperature (18 do 30°C). Uzmite čistu i suhu posudu u koju napunite direktno urin. Izvadite OVUGNOST test trakicu iz zaštitne ambalaže u trenutku kad ste spremni pristupiti izvođenju testa. Uhvatite trakicu za ugao predviđen za to i držeći je okomito, sa absorbantnim dijelom okrenutim prema dole, uronite u urin pazeći da ne pređete valovite linije označene na test trakici. Držite 10 sekundi, da se dobro natopi. Potom izvadite test i položite ga na jednu čistu i suhu podlogu koja nije absorbantna. Pričekajte 5 minuta i očitajte rezultat. Interpretirajte rezultat prema priloženoj uputi.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.