Sudocrem krema

10,00 KM17,30 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Sudocrem krema vodeći je proizvod na tržištu za liječenje pelenskog osipa. Može se i koristiti i za druga stanja i bolesti kože jer smiruje kožu, djeluje protuupalno i pruža zaštitu uz antiseptički učinak.

Opis

Sudocrem je zaštitna krema koja djeluje emolijentno, tj. omekšava kožu (lanolin), protuupalno (cinkov oksid + benzil benzoat/benzil cinamat), antiseptički (benzilni alkohol) i potiče regeneraciju kože (sastavnice Peruanskog balzama). Jedinstven, hipoalergeni sastav namijenjen je upravo njezi osjetljivog pelenskog područja nježne dječje kože. Štiti, umiruje i pomaže i kod crvenila, nadražene i ispucale kože. Sudocrem dokazano brže i učinkovitije smanjuje intezitet i trajanje pelenskog osipa od konvencionalnih proizvoda koji sadrže cink, alantoin ili pantenol.

Sudocrem je jednostavan i učinkovit saveznik svih majki već 80 godina. Najbolja je pomoć za smanjenje nadraženosti kože i liječenje pelenskog osipa.

Osim kod pelenskog osipa, Sudocrem specijalna zaštitna krema za bebe i odrasle je iznimno učinkovita kod ekcema, dekubitusa, opeklina od sunčanja, manjih opeklina, akni, ozeblina, površinskih rana (pomaže bržem obnavljanju epitela kože).

Njezina klinički provjerena formula smiruje, pomaže ozdravljenju i štiti bebinu kožu:

  • svojim sastavom pomaže u smirivanju bolne upaljene kože i daje joj mekoću
  • pomaže u ublažavanju boli i nadražaja, dok ostali sastojci pridonose ozdravljenju
  • osnovni sastojak koji odbija vodu čini zaštitnu granicu – sprječava negativan učinak koje tvari kao što su stolica i mokraća izazivaju u dodiru s kožom.

Pelenski osip

Sudocrem klinički dokazano smiruje i štiti osjetljivu kožu vašeg djeteta i djeluje na tri jednostavna načina. Prije svega, sadrži emolijentni sastojak koji ublažava upalu. Uz to, rashladna svojstva kreme pomažu u smanjenju boli i iritacije. Naposljetku, vodootporna baza tvori zaštitnu barijeru koja pomaže spriječiti kontakt nadražujućih tvari (mokraće i stolice) s kožom.

Posjekotine, ogrebotine i manje opekline

Sudocrem je nježna, ali učinkovita krema koja smanjuje rizik od infekcije i pomaže u smanjenju neugodnog osjećaja. Također, pomaže stvoriti zaštitnu barijeru na osjetljivom području.

Akne

Sudocrem je omiljena krema za tretiranje pelenskog osipa, ali je i odličan izbor za ublažavanje nepoželjnih pojava na koži kao što su akne.

Ekcemi

Sudocrem se također može upotrijebiti za smirivanje i ublažavanje ekcema i drugih kožnih tegoba.

Način primjene

Malu količinu kreme nanesite u što tanjem sloju, podalje od nosa, očiju ili usta. Nježno umasirajte kružnim pokretima dok sva krema ne iščezne ostavljajući prozirni film (ostane li bijelo – nanijeli ste previše kreme). Ne rabiti u slučaju preosjetljivosti na bilo koji od sastojaka. Dermatološki testirana.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Pakiranje

60 g, 125 g