SKINTEGRA RETIRON 0.05 30mL

41,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Retinal je prekursor retinoične kiseline (vitamina A) koji ima klinički dokazano višestruko djelovanje na akne i preuranjeno starenje kože. Najjači je retinoid dostupan u slobodnoj prodaji, a djeluje čak 11x brže od retinola. Enkapsulirani oblik retinala (što znači da se aktivni sastojak nalazi u ovojnici te se aktivira tek u kontaktu s kožom) omogućuje sporo otpuštanje aktivnog sastojka uz manje nuspojava i maksimalno čuvanje njegove učinkovitosti. S kontinuiranim korištenjem Retirona 0.05 možete očekivati manje diskoloracija (hiperpigmentacijskih i onih koje zaostaju za prištićima), manje akni i komedona, zategnutu, čvrstu kožu, smanjenu dubinu bora, sužene pore i glađu teksturu.

Opis

Namjena i sastojci

Skintegra Retiron 0.05 je serumska emulzija na bazi 0.05% enkapsuliranog retinala. Proizvod sprječava pojavu komedona i prištića te ubrzava njihovo zacjeljivanje uz preventivni učinak na preuranjene znakove starenja. Niacinamid, tri esencijalna ceramida i njihovi prekursori te pantenol smanjuju iritacije i čuvaju barijernu funkciju, a madekasozid, hijaluronska kiselina i vitamin E sprječavaju isušivanje kože, hidratiziraju i pružaju antioksidativnu zaštitu. Biljni ekstrakti kozokrvine i moroške djeluju protuupalno i umirujuće, a sadrže omega masne kiseline koje dodatno jačaju barijeru kože.

Hidratantna tekstura serumske emulzije se brzo upija u kožu, a može se koristiti samostalno ili kombinirati uz hidratantne serume, neutralne hranjive kreme i uljne boostere, ovisno o tipu kože. 

Način primjene

Nanijeti emulziju u tankom sloju na očišćenu i osušenu kožu. U početku koristiti do dva puta tjedno, pa kožu postepeno navikavati na češće korištenje. Poželjno je kožu dodatno hidratizirati blagim, neutralnim preparatom, ako pokaže znakove isušenosti. Tijekom dana koristiti visoku UV zaštitu, ne koristiti na oštećenoj koži i izbjegavati direktan kontakt s očima. Konzultirati se s liječnikom prije upotrebe ako ste trudni ili dojite.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.