Royal Revita Jelly, 10x1g

27,40 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Sastav i namjena

ROYAL ReVITA® Jelly je kombinacija matične mliječi i ginsenga, korijena biljke sa stimulativnim svojstvima. Ova kombinacija je namijenjena za primjenu u stanjima velike fizičke i psihičke iscrpljenosti. Predstavlja energetski nadomjestak uz prateće adaptogene i stimulirajuće efekte. Pripisuju mu se svojstva poput produženja životnog vijeka, održavanja vitalnosti, poboljšavanja funkcioniranja endokrinih žlijezda i nervnog sistema, poboljšanja imunoloških funkcija, povećanja koncentracije i mentalnog odgovora, poboljšanja fizičke i mentalne performanse ili povećanja tjelesne otpornosti na stresne situacije. Obje djelatne tvari djeluju stimulativno, sinergički podržavaju jedna drugu na prirodan način, vraćajući organizmu snagu i vitalnost  neophodnu za lakše nošenje sa svakodnevnim životnim zadacima i obavezama.

ROYAL ReVITA® Jelly  je namijenjena za primjenu u situacijama fizičke i mentalne iscrpljenosti, povišenog stresa na poslu, opće slabosti, smanjenog krvnog pritiska i tokom perioda ispita. Sadrži više od 4% HDA. Svaka ampula sadrži 3,3% ili 333 mg liofilizirane matične mliječi (ekvivalentno 1000 mg svježe matične mliječi). Okusa je ananasa.

Način primjene

Preporučuje se upotreba na dnevnoj osnovi, jedanput dnevno, prije doručka, direktno iz ampule ili prethodno otopljeno u vodi ili soku.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.