RILASTIL ACNESTIL KREMA ZA NORMALIZACIJU SEBUMA SPF50+

49,25 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Rilastil Acnestil krema sa SPF50+je nježna emulzija za lice, namijenjena koži sklonoj aknama. Formula sa visokim zaštitnim faktorom pruža zaštitu od sunca od širokog spektra UVB i UVA zraka, sprečava opekotine od sunca, pjege od sunca i osip. Poboljšava elastičnost kože i daje joj lijep i zdrav izgled.

Opis

Rilastil Acnestil krema sa SPF50+ visokim zaštitnim faktorom pruža zaštitu od sunca od širokog spektra UVB i UVA zraka, sprečava opekotine od sunca, pjege od sunca i osip. Fotoprotektivna nježna emulzija za lice, namijenjena koži sklonoj aknama. Poboljšava elastičnost kože i daje joj lijep, zdrav izgled.

Aktivni sastojci

  • AZELOGLICIN I NIACINAMID, MATIRAJU MASNU KOŽU I REGULIRAJU LUČENJE SEBUMA;
  • VITAMIN E I DIKALIJEV GLICIRIZAT, ANTIOKSIDATIVNO I UMIRUJUĆE DJELOVANJE
  • SCHIZANDRA CHINESIS, POVEĆAVA ELASTIČNOST KOŽE

Linija s inovativnim teksturama i filterima za sunčanje posljednje generacije formulirana tako da svim tipovima kože, uključujući najosjetljiviju i reaktivnu, pruži sigurnost prije, tokom i nakon izlaganja suncu. Kako bi koža bila i ostala zdrava i lijepa, potrebno ju je na vrijeme početi štititi od UV zraka, a RILASTIL Sun System proizvodi sprečavaju: opekotine od sunca, eritem, tamne mrlje, oksidativni stres i prijevremeno starenje stanica, a formulirani su na način da zadovolje sve potrebe kože.

Rilastil Acnestil krema sa SPF50+ima vodootpornu formulu, pogodnu i kao podlogu za make up; smanjen rizik od iritacije očiju.

Način primjene

Prije upotrebe protresti, ravnomjerno nanijeti na lice najmanje 30 minuta prije izlaganja suncu; ponoviti prema potrebi nekoliko puta dnevno.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.