Rheumaflex gel 100 mL

24,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Kremasti gel s umirujućim djelovanjem na tenzijske i reumatske bolove. Sedam prirodnih sastojaka stimuliraju djelovanje masaže i idealni su za tretiranje bolnih zgolobova, kosti i mišića. Aktivni sastojci i esencijalna ulja imaju umirujuće, regenerirajuće i osvježavajuće djelovanje na mišiće i zglobove.

 

Opis

 

Rheumaflex je tradicionalni njemački proizvod napravljen isključivo od dokazano kvalitetnih biljaka koje su svoju učinkovitost dokazale i kroz razna istraživanja i studije.

Rheumaflex je proizvod koji sadrži 7 aktivnih komponenti i nema nikakvih kemijskih primjesa. Rheumaflex je proizvod napravljen isključivo od ljekovitih alpskih trava i bilja i pomaže trenutnom uklanjanju bolova nastalih usljed spazma, degenerativnih promjena kostiju, reume, umora, sportskih aktivnosti kao i kod problema loše cirkulacije.

 

Način primjene:

Rheumaflex nanijeti na bolno mjesto te lagano masirati dok koža ne upije, nakon čega postupak možete ponoviti. Jedan pritisak na pumpicu je dovoljan za jedno tretiranje bolnog mjesta.

 

Napomene: Nije namijenjeno za dojenčad i malu djecu. Izbjegavati kontakt sa očima i sluznicama. Ne smije se nanositi na otvorene rane i upaljenu kožu.

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.