OCTENISEPT gel za rane 20 mL

14,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Octenisept gel za rane se primjenjuje kod akutnih ozljeda kože, kao što su ogrebotine, porezotine i opekline blažeg stupnja (primjerice koža pretjerano izložena sunčevim zrakama).

Opis

  • Kako bi rana mogla optimalno zacijeliti, trebala bi biti dostatno opskrbljena vlagom, jer se u postupku cijeljenja stanice kože moraju moći dijeliti i pomicati, što se najbolje postiže u vlažnoj okolini. Uz to, ranu treba zaštititi i od infekcija.
  • Posebna formula Octenisept® gela za rane optimalno opskrbljuje ranu vlagom i formira zaštitni stoj protiv bakterija. Ovaj zaštitni sloj sprječava prodor mikroorganizama u ranu, jer se oni deaktiviraju u samom gelu. Na ovaj način Octenisept® gel štiti od (novih) infekcija i upala te pospješuje i ubrzava prirodno cijeljenje rane.
  • Octenisept® gel je bezbojan i ne peče pri nanošenju.

Način primjene: 

Neposredno nakon ozljede, ranu posprejati Octenisept otopinom za rane. Nakon toga ranu prekriti tankim slojem gela za rane. Prema potrebi, ranu pokriti zavojem ili flasterom.
Nanositi gel za rane dva do tri puta dnevno sve do potpunog cijeljenja rane. Vrh tube za gel iz higijenskih razloga ne smije doticati ranu ni druge površine.

Pakiranje: 

20 mL

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.