Novelius Medical Kolagen Hydrocollagen 28 x 6 g

114,50 KM
91,60 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Novelius Medical kolagen klinički dokazano poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću kose te sprječava nastanak dubokih bora. Kolagenski peptidi u hidrokolagenu stimuliraju fibroblaste na tvorbu novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u tijelu. Potiče tvorbu svih tipova kolagena u tijelu. Štiti zglobove, kosti i hrskavicu. Održava elastičnost žila.

Od prirodnih i čistih sastojaka, bez šećera, bez umjetnih sladila i bojila, bez glutena i laktoze, bez konzervansa, bez GMO-a.

Opis

Novelius Medical hydrocollagen nastao je kao plod dugogodišnjeg iskustva i znanja dermatologa i nutricionista u kombinaciji s tehnologijom vodećeg francuskog laboratorija na području kolagenskih peptida.

Novelius Medical hiydrocollagen sadržava pomno odabrane kolagenske peptide najvišeg razreda kvalitete dobivenih od divlje ribe. Obrađeni su tako da se u želucu ne razgrađuju dodatno, nego se netaknuti apsorbiraju u krvotok i od tamo u ciljana tkiva u kojima je prisutan nedostatak kolagena (crijeva, žile, mišići, zglobovi, kosti, koža, kosa, nokti, rožnica oka…). Obogaćen je optimalnim omjerom aminokiselina koje su ključni građevni elementi svih tipova kolagena u tijelu. Odlikuje ga apsorpcija od čak 98 %.

Kolagenski peptidi u hidrokolagenu stimuliraju fibroblaste na tvorbu novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Za Novelius Medical hydrocollagen klinički je dokazano da poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora.

Glicin, lizin, hidroksiprolin i hidroksilizin, koji su glavni građevni elementi kolagena u tijelu, predstavljaju većinski udio sadržaja aminokiselina u hidrokolagenu, a njihova je koncentracija do 20 puta viša nego u drugim izvorima bjelančevina. Hidroksiprolin i hidroksilizin nisu prisutni u prehrani, zato je njihov sadržaj u hidrokolagenu vrlo važan.

Novelius Medical hydrocollagen ne sadržava šećer, umjetna sladila, emulgatore, konzervanse ili bilo kakve druge umjetne dodatke. Ne sadržava ni vitamine ili druge stvari koje bi mogle utjecati npr. na rast noktiju ili kose, što znači da su svi pozitivni učinci isključivo posljedica tvorbe novog kolagena u tijelu.

Prednosti Novelius Medical Hydrocollagena:

– Kolagenski peptidi najvišeg razreda kvalitete od svih peptida, koje proizvodi vodeći francuski laboratorij

– Za peptide u hidrokolagenu karakteristično je da se u želucu minimalno razgrađuju i da se gotovo u cijelosti, čak 98 %, apsorbiraju u krvotok, a od tamo u ciljana tkiva u kojima je prisutan nedostatak kolagena (crijeva, mišići, kosti, zglobovi, žile, koža, kosa, nokti, oči…)

– Visok udio tripeptida s hidroksiprolinom i aminokiselina, koji su ključni građevni elementi svih tipova kolagena u tijelu

– Klinički dokazano djelovanje

– Kolagenski peptidi u hidrokolagenu dobiveni su od divlje ribe

– Od prirodnih i čistih sastojaka, bez šećera, bez umjetnih sladila i bojila, bez glutena i laktoze, bez konzervansa, bez GMO-a i MSG-a

– Proizvod ima održivu ambalažu od razgradivog materijala, a vrećice su od folije.

Sastav:

Kolagenski peptidi (od ribe), grejp u prahu (koncentrirani sok grejpa), prirodne arome grejpa s ostalim prirodnim aromama, bojilo: beta-karoten, sladilo: steviol-glikozidi, kon­centrat soka cikle.

Upute za uporabu:
Preporučena dnevna doza: 1 do 2 vrećice na dan. Umiješajte sadržaj vrećice u 200 ml vode ili tekućine po svojem izboru i miješajte dok se potpuno ne rastopi jer se tako najbrže apsorbira u organizam. Konzumirajte proizvod najmanje 3 mjeseca.

 

Novelius Medical Hydrocollagen, sa sladilom (prirodno sladilo stevija)

100 g

(g)

Po 1 dozi (6 g)

(g)

 

Energetska vrijednost

KJ

KCAL

 

1525

359

 

91

22

MASTI

•OD TOGA ZASIĆENE MASNE KISELINE

0

0

0

0

UGLJIKOHIDRATI

•OD TOGA ŠEĆERI

14

1,5

0,9

0,1

PREHRAMBENA VLAKNA 0,6 0
BJELANČEVINE 75 4,5
NATRIJ 2,1 0,12
Aktivni sastojak Po 1 dozi (6 g) Po 2 doze (12 g)
Kolagenski peptidi 5 10

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.