Lansinoh bočice za hranjenje

15,90 KM30,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Lansinoh mOmma® bočice s NaturalWave® dudom za bočice dizajnirane su posebno za bebe koje doje. Dojenje se preporuča najmanje šest mjeseci bebina života jer, kao što je poznato, dojenje bebama daje najbolji mogući početak života.

Opis

Kako biste ostvarili svoje ciljeve dojenja, možete se odlučiti na izdajanje vašega dragocjenog mlijeka i njegovo pohranjivanje kako bi vam bilo dostupno kad god ga beba zatreba – čak i kada ste odsutni ili ako vaš partner želi nahraniti vašu bebu.

Preporuča se da šest do osam tjedana uložite u stvaranje navike dojenja prije nego što uvedete bočicu za dojenje. Također je dobra ideja da raspravite o svim mogućnostima sa stručnim osobljem jer će vam dati najbolji savjet o tome kada je najbolje vrijeme da uvedete bočicu, budući da će to ovisiti o vašoj individualnoj situaciji.

Važno je i imati osjećaj sigurnosti da će se beba vratiti dojenju na grudima nakon što se vratite, zbog čega je iznimno važno odabrati pravu bočicu za dojenje.

Posebno dizajnirane

Lansinoh mOmma® bočice za dojenje s NaturalWave® dudom za bočice posebno su dizajnirane kako bi vaša beba mogla uživati u vašem izdojenom mlijeku čak i kada niste uz nju.

Na temelju više od 50 godina istraživanja, NaturalWave® duda za bočice potiče vašu bebu na instinktivno sisanje za prirodni oralni razvoj, koji vam pomaže u jednostavnom mijenjanju dojenja na grudima i hranjenja iz bočice te tako možete održati uspostavljeni način dojenja.

Opsežna istraživanja otkrila su da je način sisanja kod beba vrlo različit od načina sisanja odraslih i uključuje tri ključna koraka. To su: inicijalno prihvaćanje dojke, peristaltičko kretanje jezikom (u kojem se jezik vaše bebe giba valovito) i gutanje. Vrlo je važno da vaša beba može izvoditi peristaltičke pokrete jezikom jer oni potiču prirodan oralni razvoj i razvoj čeljusti.

Lansinoh NaturalWave® dude za bočice klinički dokazano potiču prirodni način hranjenja.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Veličina bočice

160 ml, 240 ml, 240 ml dvostruko pakiranje