-30%

Lansinoh bočica za hranjenje 240ml – stari izgled ambalaže

Original price was: 16,90 KM.Current price is: 11,85 KM.

Štedite: 5,05 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Lansinoh mOmma® bočice s NaturalWave® dudom za bočice dizajnirane su posebno za bebe koje doje. Dojenje se preporuča najmanje šest mjeseci bebina života jer, kao što je poznato, dojenje bebama daje najbolji mogući početak života.

1 na zalihi

Opis

Kako biste ostvarili svoje ciljeve dojenja, možete se odlučiti na izdajanje vašega dragocjenog mlijeka i njegovo pohranjivanje kako bi vam bilo dostupno kad god ga beba zatreba – čak i kada ste odsutni ili ako vaš partner želi nahraniti vašu bebu.

Preporuča se da šest do osam tjedana uložite u stvaranje navike dojenja prije nego što uvedete bočicu za dojenje. Također je dobra ideja da raspravite o svim mogućnostima sa stručnim osobljem jer će vam dati najbolji savjet o tome kada je najbolje vrijeme da uvedete bočicu, budući da će to ovisiti o vašoj individualnoj situaciji.

Važno je i imati osjećaj sigurnosti da će se beba vratiti dojenju na grudima nakon što se vratite, zbog čega je iznimno važno odabrati pravu bočicu za dojenje.

Posebno dizajnirane

Lansinoh mOmma® bočice za dojenje s NaturalWave® dudom za bočice posebno su dizajnirane kako bi vaša beba mogla uživati u vašem izdojenom mlijeku čak i kada niste uz nju.

Na temelju više od 50 godina istraživanja, NaturalWave® duda za bočice potiče vašu bebu na instinktivno sisanje za prirodni oralni razvoj, koji vam pomaže u jednostavnom mijenjanju dojenja na grudima i hranjenja iz bočice te tako možete održati uspostavljeni način dojenja.

Opsežna istraživanja otkrila su da je način sisanja kod beba vrlo različit od načina sisanja odraslih i uključuje tri ključna koraka. To su: inicijalno prihvaćanje dojke, peristaltičko kretanje jezikom (u kojem se jezik vaše bebe giba valovito) i gutanje. Vrlo je važno da vaša beba može izvoditi peristaltičke pokrete jezikom jer oni potiču prirodan oralni razvoj i razvoj čeljusti.

Lansinoh NaturalWave® dude za bočice klinički dokazano potiču prirodni način hranjenja.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Veličina bočice

160 ml, 240 ml, 240 ml dvostruko pakiranje