HIPP 2 ORGANIC – 300G

15,30 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
  • Prirodne Omega-3 masne kiseline iz organskih sastojaka,
  • Ne sadrži gluten,
  • Prirodni kalcij.

Opis

Hipp 2 Organic prijelazno mlijeko za stariju dojenčad je proizvod pogodan za posebnu dijetetsku namjenu za dojenčad poslije 6 mjeseca starosti, kao nastavak ishrane poslije dojenja ili kao nastavak ishrane poslije primjene Hipp 1 Organic početnog mlijeka za dojenčad.

Hipp 2 Organic prelazno mlijeko za stariju dojenčad pored drugih sastojaka sadrži:

  1. Prirodne omega-3 masne kiseline (ALA), esencijalne masne kiseline koje utiču na optimalan razvoj mozga i živčanih stanica.
  2. Prirodni kalcij, doprinosi normalnom razvoju kostiju.
  3. Protein visokog kvaliteta iz organskog mlijeka.

Prilikom pripreme mliječne formule striktno se pridržavajte uputa. Pogrešna priprema ili duže čuvanje pripremljene flašice može biti štetno za zdravlje Vaše bebe.

Važne informacije:

Dojenje i majčino mlijeko je najbolje za Vašu bebu. Molimo vas da se posavjetujete s Vašim pedijatrom ako razmatrate korištenje mliječne formule. Baš kao i majčino mlijeko, sve mliječne formule za malu djecu sadrže ugljikohidrate. Oni su važan dio ishrane Vaše bebe. Stalni kontakt zuba Vaše bebe s hranom koja sadrži ugljikohidrate može dovesti do ozbiljnog kvarenja zuba. Zbog toga nemojte ostavljati Vašem djetetu flašicu da je stalno sisa i neka vaše dijete počne da pije iz šalice što je ranije moguće.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.