Heliocare 360° MD AK fluid SPF100+, 50ml

55,50 KM
44,40 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Heliocare 360° MD AK fluid je tekućina indicirana za prevenciju i pomoć pri liječenju aktiničke keratoze (AK) i drugih oblika ne-melanomskog tumora kože. Pruža vrlo visoku zaštitu od UVA, UVB, HEVL, IR-A zračenja. Hipoalergeno. Nekomedogeno. Bez parabena i bez alkohola.

-20% (popust se obračunava u košarici)

Opis

Heliocare 360° MD AK fluid je tekućina indicirana za prevenciju i pomoć pri liječenju aktiničke keratoze (AK) i drugih oblika ne-melanomskog tumora kože. Sprječava i popravlja oštećenja DNA zahvaljujući ekskluzivnoj kombinaciji sastojaka s komplementarnim mehanizmima djelovanja: GenoRepair Complex, Sulforaphane i Fernblock +. Vrlo visoka zaštita od spektra (UVA, UVB, HEVL, IR-A) zbog specifične kombinacije kemijskih i mineralnih filtera i aktivnih sastojaka. Obogaćen Fernblock®-om, pruža snažna antioksidativna svojstva. Štiti i popravlja barijeru kože zahvaljujući Vederinu koji normalizira epidermalne obnavljajuće procese i pojačava funkciju kožne barijere. Ispitano pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom.

  • Hipoalergeno
  • Nekomedogeno
  • Bez parabena
  • Bez alkohola

Način primjene

Samo za vanjsku upotrebu. Protresite prije upotrebe. Nanesite isključivo na čistu kožu ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom dana posebno nakon plivanja ili znojenja. Izbjegavati direktan kontakt s očima. U slučaju kože koja je podvrgnuta farmakološkom liječenju ili operaciji za AK ili nemelanomskog raka kože (NMSC), upotrijebite samo jednom kada su lezije zacijelile. U slučaju nuspojava na bilo koji sastojak, prekinite upotrebu i posavjetujte se s liječnikom. Ne koristite tijekom trudnoće, dojenja ili kod djece. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.