Goveđa želatina 250g

22,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Govedji želatin u prahu Bioherbal 250g  je posebno djelotvoran kod oštećenja zglobova – koljena, kuka, ramena, kičme, kao i kod kostobolje i kada je oštećena hrskavica. U sebi posjeduje dvije aminokiseline, prolin i hidrosiprolin koji imaju pozitivan učinak na oporavak vezivnog tkiva djeluju na na stanje vezivnih vlakana i sitnih krvnih žila, a također može povećati rast i obim vezivnog tkiva – kod povreda mišićnih tetiva i ligamenata.

Svojim kostima možete pomoći i na prirodan način, namirnicama poput želatina i kvalitetnom ishranom.

Proizvod sadrži dijetetski kolagen, prolin, glicin i proteine pa se zato smatra da ima izuzetno pozitivan učinak na zdravlje kože i rast noktiju kao i za kosu u smislu boljeg kvaliteta dlake.

Također, pomaže u oporavku bolnih zglobova, zateže opuštenu kožu, utiče povoljno na probavni i imunološki sustav, a vjeruje se i da smanjuje pojavu celulita.

Glicin čini trećinu svih aminokiselina u želatinu, a pošto je poznat po protuupalnim svojstvima, pomaže u zarastanju rana, regeneraciji kože i povoljno utiče na kvalitetu sna.

Govedji želatin kolagen u prahu Bioherbal 250g je životinjskog porijekla i pravi se od goveđe hrskavice.

Proizvod nije namijenjen trudnicama, dojiljama i djeci ispod 18 godina.

Sastav:

Hidrolizat goveđeg kolagena

Goveđi želatin  spada u prehrambene proizvode, nije lijek niti može zamijeniti terapiju propisanu od ordinirajućeg ljekara.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.