GEEK & GORGEOUS HYDRATION STATION 50ML

17,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Nema na zalihi

Opis

Geek & gorgeous hydration station osvježavajuća je lagana gel kremasta hidratantna krema koja nadilazi osnove jer ne samo da hidratizira, već i štiti i umiruje kožu.

Srednja količina od 5% glicerina pojačana je hidratantima koji rade u sinergiji s glicerinom: molekula nove generacije zvana Isosorbide Dicaprylate i trio šećera, trgovačkog naziva Aquaxyl, pomažu transport glicerina kroz epidermis (regulacijom Aquaporin-3) i ojačavaju kožnu barijeru poticanjem vlastite proizvodnje ceramida u koži.

1% Ectoin u formuli hidratizira i umiruje kožu, a također štiti od svih vrsta stresa iz okoliša, kao što su onečišćenje, oksidativni stres, plava i vidljiva svjetlost.

Dobra doza dva klasična umirujuća sastojka, alantoina i bisabolola dodatno pojačava umirujuću sposobnost Hydration Stationa.

Ono što formulu Geek & gorgeous Hydration station čini jedinstvenom je i ono što se u njoj ne nalazi.

Kako ga koristiti?

Nanesite nakon seruma ujutro i/ili poslijepodne. Koristite koliko je vašoj koži potrebno.

Tip kože: normalna, mješovita, masna.

Ključni sastojci:

Glicerin – prirodni ovlaživač koji veže vodu koji je također prisutan u našoj koži.

To je zlatni standard, najprovjereniji humektant koji nadilazi jednostavnu hidrataciju. Održava lipide kože između naših stanica kože u zdravom (tekući kristal) stanju, štiti od iritacije i pomaže obnoviti barijeru. 5% glicerina smatra se srednjom količinom, idealno za mješovito-masnu kožu.

Ectoin – nevjerojatna, sveobuhvatna zaštita kože. Ovaj dobro istraženi, višenamjenski aktivni sastojak ima antioksidativna, protuupalna svojstva, zaštitu od zagađenja i svjetlosti, hidrataciju kože, obnavljanje barijere kao i svojstva protiv starenja.

Izosorbid dikaprilat – moderna molekula za hidrataciju kože i izgradnju barijere koja posebno dobro funkcionira s glicerinom. Poznato je da regulira Aquaporin-3, važne vodene i glicerinske kanale u epidermisu.

Xylitylglucoside + Anhydroxylitol + Xylitol – Trio ovlaživača na bazi šećera koji djeluje u sinergiji s glicerinom kako bi povećao sposobnost kože da veže vodu i ojača kožnu barijeru.

Bisabolol + Allantoin – Dva klasična sastojka za njegu kože poznata po svojim sposobnostima umirivanja kože.

Pakiranje – 50ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.