GEEK & GORGEOUS Cheer Up 30mL

22,40 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Srednje snažan eksfolijant sa 6 % bademove kiseline i BHA djeluje i na površini kože i dublje u porama te tako stvara čistu kožu i ujednačen ten.

Opis

Lagana, brzo upijajuća kiselina u obliku tekućine posebno je namijenjena mješovitoj koži, jer djeluje brzo i učinkovito.

Dvojac bademove i salicilne kiseline djeluje i na površini kože i unutar pora, a osim toga ima i antibakterijsko i protuupalno djelovanje. Redovitom uporabom pomaže pri brojnim tegobama tipično mješovite kože, kao što su proširene pore, povećano izlučivanje masnoće, akne i mrlje nastale kao posljedica prošlih prištića.

Cheer Up ne nadražuje, ni ne isušuje kožu. Štoviše, najbolji je prijatelj mješovite i/ili problematične kože.

Koristite kao tonik – pomoću blazinice ili nanesite na ruke i tapkajte kao što muškarci tapkaju losion nakon brijanja. Izbjegavajte područje oko očiju!

Možete upotrijebiti Cheer Up ili svaki dan, ili dvaput dnevno – ovisno o razini tolerancije vaše kože. Za većinu tipova kože, jednom dnevno je dovoljno. Pričekajte dok se potpuno ne upije i možete nanijeti svoj omiljeni serum ili hidratantno sredstvo..

VAŽNO: bademova kiselina može kožu učiniti osjetljivijom na sunce. Upotrijebite dobar SPF ujutro! Proizvod sadrži BHA, ne koristite ako ste alergični na aspirin.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.