Excipial U 10 Lipolotion, 200mL

22,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Excipia U 10 Lipolotion je hidratizirajući masni losion za njegu suhe kože. Odličan je za svakodnevnu njegu suhe kože i kože koja svrbi.

Opis

Excipia U 10 Lipolotion ima visok udio uree (10%), što omogućuje intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju kože, umanjuje svrbež i pruža olakšanje. Formula bogata lipidima čuva prirodnu barijeru kože i osigurava dugotrajan osjećaj meke i glatke kože.

Excipial linija proizvoda za njegu kože

Suha koža često je gruba i crvena, ljušti se i može svrbjeti. Nedostaju joj prirodni ovlaživači i lipidi koji održavaju kožnu barijeru i štite je od isušivanja. Kada je kožna barijera oštećena, koža gubi vlažnost i može postati suha.

Vanjski utjecaji poput vjetra, hladnoće ili suhog zraka, zatim nepravilna njega i djelovanje iritansa mogu pogoršati stanje kože. Osim toga, hormonske promjene, starenje, genetska predispozicija ili pojedine bolesti mogu biti uzrok suhe kože.

Excipial M linija losiona za njegu kože s Ureom

Excipial linija losiona s aktivnim sastojkom ureom razvijena je u suradnji s dermatolozima kako bi omogućila djelotvornu njegu kože. Urea je prirodni ovlaživač kože koji veže i zadržava vodu u koži.

Lipidi pomažu održati prirodnu kožnu barijeru i na taj način sprječavaju prekomjerno isušivanje kože. Kako bi se zadovoljile individualne potrebe kože, razvijena je Excipial linija losiona s različitim koncentracijama uree.

U 10 Lipolotion – Excipial – za vrlo suhu kožu i kožu koja svrbi

Excipial U 10 Lipolotion ima visok udio uree (10%), što omogućuje intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju kože, umanjuje svrbež i pruža olakšanje. Formula bogata lipidima čuva prirodnu barijeru kože i osigurava dugotrajan osjećaj meke i glatke kože. Odličan je za svakodnevnu njegu suhe kože i kože koja svrbi.

Sadrži: 36% lipida , V/U emulzija

Odličan je za svakodnevnu njegu suhe kože i kože koja svrbi. Prema potrebi, može se nanijeti više puta na dan na veće površine tijela.

Način čuvanja:

Čuvati na sobnoj temperaturi. Na taj način očuvat će se besprijekorna kvaliteta – najmanje do datuma navedenog uz simbol pješčanog sata.

Dodatne informacije:

Dobra podnošljivost Excipial proizvoda dermatološki je dokazana. Excipial je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama za promet na malo lijekovima i medicinskim proizvodima.

Proizvođač:

Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Švicarska

Odgovorna osoba:

Galderma International Tour Europlaza – La Défense 4 20 avenue André Prothin 92927 La Défense Cedex Francuska

Zemlja podrijetla:

Švicarska

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.