EUCERIN SUN PIGMENT CONTROL FLUID SPF50+, 50ml

47,40 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Eucerin pigment control fluid zaštita od sunca za lice namijenjena je za sve tipove kože. Visoka zaštita spf50+ štiti kožu od UVA i UVB zračenja. Učinkovito smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno formiranje. Lagane je teksture i brzo se upija.

Opis

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ prilagođen je svim tipovima kože te pruža svakodnevnu pouzdanu zaštitu i pomaže u sprječavanju hiperpigmentacije izazvane suncem. Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere za pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Eucerin Pigment fluid sadrži gliciretiničnu kiselinu koja podupire vlastitu obnovu DNA kože.

Formula je dodatno obogaćena Thiamidolom, učinkovitim i patentiranim Eucerin sastojkom koji djeluje na glavni uzrok hiperpigmentacije. Vidljivo smanjuje tamne mrlje tijekom vremena i uslijed redovite primjene, sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin Pigment Control fluid SPF 50+ ima laganu teksturu koja se brzo upija te je klinički i dermatološki dokazano dobro podnošljiv i na osjetljivoj koži.

Način primjene

Nanesite ujutro poslije ili umjesto svoje redovite hidratantne njege za lice. Vaša koža odmah je zaštićena od sunca – nije potrebno čekanje.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.