EUCERIN SUN HYDRO PROTECT FLUID SPF50+, 50ml

44,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Eucerin sun hydro protect ultra lagani fluid pruža zaštitu od UVA i UVB zračenja. Pogodan je za sve tipove kože i može se nanositi i na područje oko očiju. Ultra lagana formula za brzo upijanje s nevidljivim završnim slojem.

Opis

Eucerin Sun Hydro protect ultra lagani fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu. S hidro-tehnološkim kompleksom, daje osjećaj trenutačne vlažnosti i svježine kože koji štiti od oštećenja kože izazvanih suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre za vrlo visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlom. Ovaj ultra-lagani fluid za sunčanje također uključuje gliciretinsku kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam popravka DNA kože. Ima ultra laganu, nemasnu formulu koja se brzo upija i ne ostavlja tragove nakon upotrebe. Pogodno i za područje oko očiju.

Klinički i dermatološki dokazano je jako dobro podnošljiv na svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu kožu.

  • Nemasna formula
  • Brzo se upija
  • Nekomedogeno
  • Blagog mirisa

Način primjene

Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja na sunce i ponovo nanesite – posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom – za održavanje izvorne zaštite. Smanjenjem količine značajno se smanjuje razina zaštite.

Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja preparata za zaštitu od sunca.

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.