EUCERIN Sun gel-krema dry touch SPF 50, 200 ml

51,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Eucerin napredna spektralna tehnologija nudi visoku zaštitu od UVA / UVB zraka i HEVIS svjetlosti. Krema za tijelo za zaštitu od sunca također potiče vlastite mehanizme kože za obnovu DNK, a tehnologija Oil Control s matirajućim pigmentima pruža osjećaj kože suhe na dodir.

Učinkovita je koliko i ugodna za korištenje, ova iznimno lagana gel krema za sunčanje upija se brzo ostavljajući 0% masnog sjaja i ostavlja kožu trenutačno suhu na dodir. Nudi vrhunsku zaštitu za sve tipove kože.

Opis

Namjena

Eucerin napredna spektralna tehnologija nudi visoku zaštitu od UVA / UVB zraka i HEVIS svjetlosti. Krema za tijelo za zaštitu od sunca također potiče vlastite mehanizme kože za obnovu DNA, a tehnologija Oil Control s matirajućim pigmentima pruža osjećaj kože suhe na dodir.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+ brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Izuzetno je otporna na vodu, otporna na znoj i ima učinak protiv priljepljivanja pijeska na kožu.

Način primjene

Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja suncu i ponovite nanošenje, posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Smanjenje količine proizvoda na koži značajno smanjuje razinu zaštite.

Napomena

Dopustite da se proizvod potpuno upije. Izbjegavajte izravan kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako bi se spriječilo bojenje istih. Izbjegavajte kontakt s očima.

Upozorenje

Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju. Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca.  Bebe i djecu udaljite od izravne sunčeve svjetlosti.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.