Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster 30 ml

43,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Hidratantni i osvježavajući gel koji koži trenutno pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata.

  • Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda.
  • Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom.
  • Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože.
  • Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu.

Opis

Iznimno lagani i osvježavajući hidratatantni booster za sve tipove kože.

Hidratantni i osvježavajući gel koji koži trenutno pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda.

Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože.

Eucerin Hyaluron-Filler Hidratantni booster klinički i dermatološki dokazano pruža izvrsne rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika složilo da “povećava razinu vlage”, kožu “trenutno hidratizira” i čini je “vidljivo zategnutijom”.

Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.

Primjena: Nanesite kao prvi korak u svakodnevnoj njezi ujutro i navečer nježnim masiranjem na dobro očišćenu kožu. Nemojte koristiti na području oko očiju.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.