Eucerin AQUAporin bogati intenzivni losion za tijelo 400mL

27,60 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Pogodno za osjetljivu kožu. Eucerin AQUAporin ACTIVE bogati intenzivni losion za tijelo pruža intenzivnu, trenutnu i dugotrajnu hidrataciju.

Opis

Za normalnu do mješovitu kožu. Inovativan losion za tijelo koji pruža intenzivnu, trenutnu i dugotrajnu hidrataciju.

Da bi bila zdrava, koži je potrebna voda. Ne radi se samo o količini vode, već o tome koliko je učinkovito raspoređena, što je bitno kada je riječ o osiguravanju dovoljne hidratacije kože. Formula Eucerin AQUAporin ACTIVE bogatog intenzivnog losiona za tijelo podržava prirodnu mrežu hidratacije kože kako bi joj pružila potrebnu vlažnost.

Eucerin AQUAporin ACTIVE bogati intenzivni losion za tijelo inspiriran je otkrićem akvaporina koje je nagrađeno Nobelovom nagradom. Akvaporini su kanali koji kontroliraju prijenos vode od stanice do stanice.

Eucerin AQUAporin ACTIVE bogati intenzivni losion za tijelo sadrži gluko-glicerol aktivni sastojak za koji je znanstveno dokazano aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina.

Losion je pogodan za suhu kožu, uključujući i osjetljivu kožu. Nakon nanošenja, koža izgleda sjajno i zdravo, a na dodir je meka, podatna i svježa. Takva i ostaje tijekom vremena.

Način primjene:

Nanijeti svakodnevno (ili češće po potrebi, npr. nakon tuširanja ili kupanja). Nježno umasirati dok se u potpunosti ne upije.

Pakiranje:

400 mL

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.