Embryolisse Lait Creme Sensitive 100mL

48,60 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Višenamjenska hranjiva hidracijska krema za osjetljivu i reaktivnu kožu lica i tijela. Embryolisse Lait-Crème Sensitive krema pogodna je za njegu kože cijele obitelji, čak i beba. Embryolisse Lait-Crème Sensitive može se koristiti kao hidratantna krema, podloga za šminku/primer, maska, čistač za uklanjanje šminke, njega nakon uklanjanja dlačica ili kao losion za bebe i djecu. Ostavlja ugodan, umirujući i svilenkasto glatki osjećaj, čak i na najnježnijoj, osjetljivoj i reaktivnoj koži kao što je koža beba.

Opis

Embryolisse Lait-Crème Sensitive ima ista hidracijska i hranjiva svojstva kao Embryolisse Lait-Crème Concentré u formulaciji bez dodatka mirisa razvijenoj za osjetljivu i reaktivnu kožu.

Embryolisse Lait-Crème Sensitive krema bogata je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima koji hrane, zadržavaju vlagu i pomažu zaštititi kožu od štetnih vanjskih čimbenika. Savršeno hidrirana i nahranjena, koža je ponovno podatna i elastična, glatka i mekana, osjetljivost je umanjena.

Primjena:

Nanesite malu količinu Embryolisse Lait-Crème Sensitive kreme ujutro ako je koristite kao hidratantnu kremu, podlogu za šminku (primer) ili njegu nakon uklanjanja dlačica. Nanesite obilniju količinu ujutro i navečer ako je koristite kao mlijeko za čišćenje ili uklanjanje šminke. Nanesite Embryolisse Lait-Crème Sensitive u debelom sloju ako je koristite kao hidratantnu
masku. Nanesite Embryolisse Lait-Crème Sensitive kremu na suha područja kože lica i tijela beba i djece kako bi njegovali i zaštitili njihovu osjetljivu i nježnu kožu.

Glavni aktivni sastojci: emolijentna ulja biljnog porijekla i aktivni sastojci prirodnog porijekla kao što su aloe vera, protein soje, shea maslac, pčelinji vosak.

98 % sastojaka prirodnog porijekla

Pakiranje:

100 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.