Embryolisse Eau de Beauté Rosamélis Toner s četiri cvjetne vodice 200 ml

30,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Toner s četiri cvjetne vodice

Opis

Embryolisse Eau de Beauté Rosamélis kombinacija cvjetnih vodica ruže, narančinog cvijeta, plavog različka i hamamelisa prirodnog porijekla pročišćuje, zaglađuje i tonizira sve tipove kože. Embryolisse Eau de Beauté Rosamélis odličan je tonik za osvježenje kože tijekom dana, fiksiranje šminke, ali i nježna tonizirajuća vodica za čišćenje kože lica i vrata.

Tekstura: tonizirajuća vodica

Namjena: Embryolisse Eau de Beauté Rosamélis namijenjen je za sve tipove kože. Podnošljivost je dermatološki i oftalmološki ispitana.

Način primjene: Embryolisse Eau de Beauté Rosamélis toner nanesite pamučnom blazinicom ujutro i navečer kada ga koristite za temeljito čišćenje kože lica i vrata. Raspršite Embryolisse Eau de Beauté Rosamélis tonizirajuću vodicu na lice ako je koristite kao osvježavajuću maglicu. Također se može koristiti kao vodica za fiksiranje šminke.

Glavni aktivni sastojci: kombinacija cvjetnih vodica ruže, narančinog cvijeta, plavog različka i hamamelisa prirodnog porijekla s pročišćujućim, zaglađujućim i tonizirajućim svojstvima. Ne sadrži alkohol.

99 % sastojaka prirodnog porijekla.

Zemlja porijekla: Francuska

Pakovanje: 200 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.