ELIKSIR ZA SMIRENJE 50ML

13,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Eliksir za smirenje pomaže kod smanjenja nervoze želudaca, liječenja anskioznosti i depresije te pomaže boljem i dužem snu.

Opis

Eliksir za smirenje je prirodni biljni lijek napravljen od kombinacije 5 biljaka koje smiruju živce, liječe depresiju, otklanjaju nervozu želuca, uklanjaju anksioznost tijekom cijelog dana, a pored toga i omogućavaju bolji i duži san tijekom noći.

Tinktura za smirenje primarno omogućuje anksiolitičko i blago sedativno djelovanje. Pomaže i kod tegoba ubrzanog rada srca, zamora zbog pretjeranog intelektualnog rada, migrene te poboljšava koncentraciju.

Eliksir za smirenje djeluje na stres, depresiju nesanicu i napetost, potiče miran san, pomaže kod prekomjernog rada štitnjače, ublažava trudničke mučnine i menstrualne grčeve, pomaže kod herpes simplexa.

U kombinaciji sa Eliksirom za Želudac može se koristiti kod nervoze želuca.

Sastav
Valerijana korijen, Matičnjak list, Verern, Bosiljak list, Lavanda cvijet.

Pakovanje
50ml

Način primjene
Tri puta dnevno po 30 kapi nakapati u 100 ml vode i tako popiti. Po želji zasladiti. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti.

Upozorenje
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati sa liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i djeci mlađoj od 12 godina. Ne preporučuje se upravljanje motornim vozilima ili mašinama.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.