ELIKSIR ZA PLUĆA 30ML

13,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Eliksir za pluća je napravljen od  kombinacije bilja koja pomaže kod tegoba bronhitisa, produktivnog kašlja (olakšava iskašljavanje otapanjem sluzi), tegoba astme, spriječava rast bakterija na osjetljivim sluznicama organa za disanje, smiruje promuklost.

Opis

Kombinacija pažljivo odabranog bilja omogućuje liječenje tegoba bronhitisa, kašlja, ali i olakšava tegobe astme. Kombinacija bilja zaustavlja bakterijski rast na osjetljivim sluznicama organa za disanje. Pomaže umirenju kašlja i promuklosti koji se javljaju kod upale grla i kod stanja prehlade.

Eliksir za pluća se preporučuje u preventivne svrhe za pušače i sve one čiji su dišni putevi izloženi nadražujućim agensima (dimu, prašini i slično). Otopina sadrži visoku koncentraciju bilja što osigurava maksimalnu učinkovitost.

Sastav
Plućnjak, Bršljan list, Jagorčevina cvijet, Oman korijen, Islandski lišaj.

Pakovanje
50 ml

Način primjene
Tri puta dnevno po 30 kapi nakapati u 100ml vode i tako popiti. Po želji zasladiti. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti.

Upozorenje
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati sa liječnikom. Eliksir za pluća se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Dodatak prehrani, nije zamjena za uravnoteženu ishranu!

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.